3D Valentine pop-up card / Valentýnské 3D otevírací přáníčko



Na Valentýna jsem zařadila projekt, který byl předem pro některé odsouzen k neúspěchu. Kruté lektorství.
Studenti často polemizují a také toho zneužívají, že ať vytvoří cokoli, dostanou od rodičů a často i lektorů až příliš pozitivní feedback typu: Ty to máš tak krásný, šikulka, to se Ti povedlo, ....
Tentokrát jsem je varovala, že jen ten, který do toho dá plné soustředění, přesnost a svůj um, odnese mamince nádherné přáníčko. A stalo se. Ze 12 dětí se zadařilo pěti. Těm gratuluji, dokázali ze sebe dostat to nejlepší.

Připravte si A4 třeba černého papíru a A0 hedvábného papíru. Pak už stačí jen nůžky, lepidlo a opravdová dávka trpělivosti:).

On Valentine's Day, I have included a project that has been condemned to failure in advance for some. Cruel lecturing.

Students often argue and misuse the fact that whatever they create, they get from the parents and often the lecturers too positive feedback of the type: This is beautiful, so handy, you did so well ....

This time, I warned them that only the one who puts it in full concentration, precision and his own will take a beautiful wish to his mother. And it happened. From 12 children, five succeeded.  Congratulations, they managed to get the best out of themselves.


Prepare A4 for black paper and A0 tissue paper. Then you just need scissors, glue and a real dose of patience :).




Komentáře